De prijzen van een keratine behandeling

hr

In de salon werken wij met twee verschillende soorten keratine. Om elk haar van een passende behandeling te voorzien.

Keratin plus gold

De Keratin plus gold was een van de eerste behandelingen die zorgde voor een veilige en gezonde manier om het haar te ontkrullen, en is vandaag de dag nog steeds de onbetwiste leider! Het hersteld de glans, verminderd het volume en maakt het haar PERMANENT stijl. Bij gebruik van de juiste producten blijft het haar 6 tot 8 maanden stijl en is het alleen noodzakelijk de uitgroei bij de werken. Uitgroeibijwerken is mogelijk tot 10 maanden daarna is het noodzakelijk om de behandeling geheel overnieuw te doen voor een mooi eindresultaat. Je behoudt levendig stijl haar zodat je er nog wel alles mee kan doen en het nog in model blijft zitten.

Keratin plus infinity ice treatment

De keratine behandeling die lichtblond haar, geblondeerd of wit haar stijler en pluisvrij maakt. Het maakt het haar sterker, gezonder en glanzender. Het haar blijft tot ongeveer met gebruik van de juiste producten 7 maanden stijl. Keratin plus infinity ice treatment is er speciaal voor haar dat al het een en ander geleden heeft doormiddel van Thermische stress en ontkleuren.

Type haar Prijs
Kort haar vanaf € 150,-
Half lang haar vanaf € 200,-
Lang haar vanaf € 250,-
Extra lang of heel dik haar vanaf € 300,-

Thermo repair botox top up

Deze behandeling maakt je haar niet permanent of semipermanent stijl, en kan ook op krulhaar. Het is een verjongingssensatie voor het haar! Botox treatment maakt het haar sterk,hersteld en beschermt het haar. Speciaal voor chemisch behandeld haar of haar wat beschadigd is door warmte van bijv, je stlijltang, krultang of föhn. Botox treatment kan ook in combinatie met je keratine behandeling of kleurbehandeling, voor een prachtig resultaat!

Type haar Prijs
Kort haar vanaf € 75,-
Half lang haar vanaf € 85,-
Lang haar vanaf € 95,-
Extra lang of heel dik haar vanaf € 115,-

Wij werken met vanaf prijzen om een exacte prijsbepaling te maken van jouw haar zien we je graag in onze salon,

consult is altijd gratis! Wil je meer informatie of een afspraak maken bel dan met 040-2812764

Mag ik jou helpen?

MAAK EENVOUDIG JE AFSPRAAK

AFSPRAAK MAKEN

Esmay van Griensven

Schoonheidsspecialiste & Pedicure

Met ons unieke concept is het mogelijk om je bezoek aan de schoonheidssalon te combineren met een bezoek aan de kapsalon. Wij staan volledig in het teken van jouw persoonlijke verzorging. Mag ik je binnenkort begroeten in onze salon?

Enthousiast geworden?!
Maak eenvoudig een afspraak!

Maak afspraak!